Nybörjarguide för bingo online

Online bingo är som nämnt tidigare ett stort fenomen och det finns massor av bingo siter att välja mellan.

När du skall välja vilken site som är “bäst” kan man bryta ner det i tre följande frågor:

  1. Vilka bingo sajt erbjuder de bästa erbjudandena och bonusar?
  2. Vilken sida har bäst rykte?
  3. Vilka spel erbjuds på bingositen du skall börja spela på?

Kampanjer och Bonusar

De bästa bingosajterna erbjuder nästan alltid bonus. När du söker på siten och kan läsa recensioner så dyker ofta ord som “bonus” och “bonusar” upp.

Det kluriga när du signar upp till en bingosite som påstår sig erbjuda bonus är att alltid läsa det finstilta. En bingosite kan erbjuda 100% insättningsbonus på upp till 2000 kr men kolla vilka villkor som gäller!

Generellt sett så ser reglerna för online bingo bonus gå ut så här: du måste uppfylla ett omsättningskrav innan du tjänar X kr i bonus.

En sak som är ganska vanligt i bingovärlden är kravet på hur mycket du spelar för, ofta 3 ggr pengarna, vilket betyder att du måste satsa 6000 kr för att få ut dina 2000 kr . Om du begär en utbetalning innan du har träffat detta krav kan din bonus annulleras. Vi försöker alltid att få med all info om ett bingorum och om det finns några hakar för att få din bingo bonus.

Rykte

En ningospelare som är ny till spel online bör hålla sig till Webbplatser de känner till. De flesta i Sverige har troligen hört talas om MariaBingo eller Betsson Bingo genom TV, tidningar osv. Attt välja en site som för första gången är viktigt för att känna sig trygg och inte bli lurad av bedragare.

Bingo Spel som erbjuds

Istället för att gräva runt bland hundratals bingo webbplatser för att leta efter den bingo varianter du vill spela, bör du känna till de olika bingo mjukvaruutvecklarna.

Det finns eg. bara fyra namn du behöver känna till: Playtech, Aqua Gaming, St Minver och Parlay.

Var och en av dessa är en riktigt bra bingo programutvecklare erbjuder tillräckligt spelvarianter att hålla de flesta bingospelare nöjda. Om du håller dig till siter på någon av dessa fyra plattformar kan det inte gå fel.

© Copyright Spela bingo på nätet